Uncategorized

Medwood

Veko Group pjesëmarrëse në panairin MEDWOOD Expo Athinë Greqi, gjatë datave 1-4 Prill 2022. Faleminderit të gjithë partnerëve tanë ekzsitues dhe atyre të rinj që krijuam, për bashkëpunimin gjatë këtyre ditëve produktive për të gjithë ne. Veko Group prezantoi eksperiencën disa vjecare në industrinë e përpunimit dhe tregëtimit të lendës drusore si dhe të gjitha […]

Uncategorized

”Urgjenca e Pediatrisë” QSUT

‘Urgjenca e Pediatrisë” në QSUT tashmë e përfunduar, me veshjen e dyshemesë homogjene Vinil me standardet më të larta që një ambient i tillë kërkon, është njē nga projektet tona të fundit. Grabo Fortis është një dysheme me strukturë te qëndrueshme dhe kundër rrëshqitjes. Dyshemeja Vinil Fortis falë sipërfaqes i-GUARD dhe çertifikimeve te posaçme per ambiente […]

Seminar-Trajnim ”VEKO & Wakol”

Anëtarët e gjithë stafit tonë dhe partnerët tanë vazhdimisht janë pjesë e trajnimeve të ndryshme të gjithë gamës së gjerë të produkteve që ne disponojmë. Të punojmë së bashku do të thotë të zhvillohemi vazhdimisht duke hedhur hapat e duhur drejt së ardhmes. Duke shkëmbyer risitë e reja dhe duke shpjeguar produktet më të fundit, […]

Uncategorized

Seminar-Trajnim ”VEKO & LOBA”

Anëtarët e gjithë stafit tonë dhe partnerët tanë vazhdimisht janë pjesë e trajnimeve të ndryshme të gjithë gamës së gjerë të produkteve që ne disponojmë. Të punojmë së bashku do të thotë të zhvillohemi vazhdimisht duke hedhur hapat e duhur drejt së ardhmes. Duke shkëmbyer risitë e reja dhe duke shpjeguar produktet më të fundit, […]

Uncategorized

Trajnim ”VEKO & EGGER”

Të punosh me ”VEKO&EGGER” do të thotë të zhvillohesh vazhdimisht duke hedhur hapat e duhur përpara së bashku. Kjo na siguron aftësitë që na bëjnë të aftë për të qëndruar gjithmonë të parët për të ardhmen. Çdo sezon/vit, EGGER në partneritet me VEKO Group ofron trajnime të ndryshme, që mund të ofrohen në Tiranë për […]

Uncategorized

”Sfida e Përsosmërisë”

Anëtarët e gjithë stafit dhe partnerët tanë ishin pjesë e trajnimit të JMK-së që u mbajt gjatë fundjavës 5-6 Shkurt. Trajnimi dyditor ”𝗦𝗳𝗶𝗱𝗮 𝗲 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝘀𝗺𝗲𝗿𝗶𝘀𝗲” është një nga trajnimet më të mëdha të financuara për njerëzit tanë. Dr.Yiannis Kalogerakis JMK-Anthropocentric Corporate Training, trajnues i niveleve ndërkombëtare ndau punën, përvojën dhe talentin e tij me të gjithë […]

Uncategorized

”Meet me at… ”

Veko Concept-Architects Zone Veko Concept pati mundësinë, gjatë eventit të organizuar pranë showroom-it tonë me datë 3-Mars, të ndante me të gjithë ju si profesionistë dhe bashkëpunëtorë të këtij rrugëtimi, VEKO DIGITAL.  Të gjitha mjetet tona dixhitale të vëna në dispozicion, tashmë janë të nevojshme dhe të vlefshme për çdo projekt të ardhshëm, si facilitet […]

Voskopoja Trail Running

Wild-Run. Voskopoja Trail Runing.12 Shtator 2021 Një garë për të gjitha kategoritë, plot energji, e ndërtuar në atë mënyrë ku ju mumd të vraponi në zonën historike të Voskopojës dhe të shijoni natyrën. Kënaqësi që jemi suportues të këtij eventi dhe falenderues ndaj organizatorëve që japin më të mirën ndaj komuniteti.Le të vrapojmë të gjithë […]

X