DEROPOLI Run!

DEROPOLIRun-Gjirokastër, Sezoni 2 -të u përfundua, duke lënë pas emocione të jashtëzakonshme për tu ndjerë! Veko Group si gjithmone mbështeti këtë ngjarje argëtuese por në të njëjtën kohë edhe sfiduese për qytetarët.  Momente emocionuese, buzëqeshje dhe duartrokitje shoqëruan gjatë garën. Disa fotografike shkëputur nga #2ndDEROPOLIRun të cilat do ti mbajmë mend gjatë deri në verën […]

Veko Group-Green Energy

Mbrojtja e mjedisit është një nga filozofitë e Veko Group, ndaj  përpjekjet tona për ruajtjen e tij janë të vazhdueshme. Investimi i rradhës është në energjinë fotovoltaike, energjinë  e gjelbër dhe të rinovueshme. Përdorimi i burimeve nga uji, dielli,era, ndihmon në mbrojtjen e mjedisit nga ndotja, ndaj energjia e përfituar nga shfrytëzimi i këtyre burimeve është […]

Veko-Virtual Tour 3D

Ne gjithmonë i vendosim klientët tanë të parët. Veko, vjen me një ide tjetër inovative, Virtual Tour 3D. Nga komoditeti dhe rehatia e shtëpisë suaj, ju mund të ecni dhe vizitoni të gjithë ekspozitën tonë vetëm me një KLIK! Ju mirëpresim!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X