Ne ruajmë frymën e fillimit, shpirtin origjinal

Ne ruajmë frymën e fillimit, shpirtin origjinal

E karakterizuar nga cilësia absolute, shija elegante dhe e sofistikuar, plotësisht ekologjike, ka bërë që Veko të jetë zgjedhja e parë e çdo konsumatori.Veko kujdeset të zgjedhë dhe të sjellë në Shqipëri markat më prestigjoze europiane duke ruajtur balancën CILËSI/ÇMIM.

Historia jonë

Rrugëtimi jonë nis shumë vite më parë me një madhësi tepër të vogël dhe në sajë të optimizmit dhe këmbënguljes arriti që të jetë një nga kompanitë më të dalluara në treg.
Një nga kompanitë lider në industrinë e prodhimit të lëndëve drusore dhe dizenjimit të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme.

Filozofia jonë

prototype

Prodhimin e produkteve me cilësi të lartë
Investimin e vazhdueshëm në teknologjinë moderne
Zgjerimin e rrjetit të shitjeve dhe shpërndarjes

filozofia jone

Investimin në trajnimin dhe specializimin e stafit
Efikasitetin dhe rritjen e produktivitetit
Rritjen e eksportit

filozofia jone

Kujdesin për mjedisin
Respektin ndaj konsumatorit
Kontributin në zhvillimin shoqëror

Strategjia jonë

strategjia jonë

Konsolidimin si lider në tregun vendas

strategjia jonë

Disponimin e produkteve të teknologjisë së lartë me cilësi superiore

strategjia jonë

Cilësi, Origjinalitet dhe Respekt për konsumatorin

strategjia jonë

Zhvillimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve me tregun

Projektet tona

Bashkëpunimi i mirë me shumë biznese, arkitektë, klientë dhe profesionistë, në gërshetim me korrektesinë seriozitetin cilësinë, studimin e tregut dhe investimit në teknologjinë më të avancuar, kanë sjellë realizimin e suksesshëm të shumë projekteve të rëndësishme. Në më shumë se 28-vjet Veko është prezent në shtëpi, zyra, hotele, bare, restorante, palestra, qendra komerciale, etj. Çdo projekt është unik ndaj është parë dhe menduar në çdo detaj.

X