TIMBER TIMBER Lëndë drusore ekologjike me cilësi të lartë. Produkte druri të prodhuara nga Veko: tavane, dysheme, korniza, kadrona,binarë të zdruguar etj. Shiko produktet VEKO FLOOR VEKO FLOOR Përfaqëson kompanitë më dinjitoze europiane në sektorin e dyshemeve si: Parkete Masive & Inxhinierike, Laminate, Decking,Spc, Vinil etj Shiko produktet VEKO CONCEPT VEKO CONCEPT Një tjetër koncept për dizenjimin e ambienteve të brendshme dhe të jashtme në një ekspozitë luksoze, prej 1500m2, nën përfaqësinë e markave më prestigjoze europiane Shiko produktet

Eksploroni VEKO përmes ekranit në një pamje 360o

Vizualizoni Hapësirën tuaj

Eksploroni të gjithë gamën e gjerë të laminateve/parketeve me një CLICK.
Vizualizuesi i dhomës do t’ju vijë në ndihmë për të gjetur parketin e duhur duke përjetuar pamje reale të ambientit tuaj.

Produktet tona

Pergjatë veprimtarisë së saj, VEKO Group njihet si një kompani prestigjoze dhe si ofruesi kryesor në treg përmes cilësisë absolute dhe shumëllojshmërisë të produkteve të saj, kapacitetit dhe strukturës së qëndrueshme organizative.
Këto karakteristika kanë bërë që Veko të jetë zgjedhja e parë e çdo konsumatori.

Produktet më të pëlqyera

kompania

Kompani dinamike dhe inovative

Veko, një identitet i dallueshëm korporativ me mbi 25 vjet eksperiencë, njohuri teknike dhe kulturë artizanale. Është historia e një kompanie që filloi nga një madhësi dhe mentalitet artizanal, ku në sajë të largpamësisë, vizionit, këmbënguljes dhe objektivave të qarta të themeluesve, vëllezërve Koca, pësoi një transformim rrënjësor duke u rritur për t’u bërë një nga kompanitë lider në industrinë e prodhimit të lëndëve drusore dhe dizenjimit të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme.

X