Voskopoja Trail Running

Wild-Run. Voskopoja Trail Runing.12 Shtator 2021 Një garë për të gjitha kategoritë, plot energji, e ndërtuar në atë mënyrë ku ju mumd të vraponi në zonën historike të Voskopojës dhe të shijoni natyrën. Kënaqësi që jemi suportues të këtij eventi dhe falenderues ndaj organizatorëve që japin më të mirën ndaj komuniteti.Le të vrapojmë të gjithë […]

Veko në Tirana Triathlon

Promovimi i sportit dhe aktivitet fizike të vazhdueshme, të cilat sjellin një mënyrë jetese të shëndeteshme, janë një përgjegjësitë shoqërore që VEKO GROUP e mbështet gjithmonë. Triathlon është një sport, që bashkon tre disiplinat sportive më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm, vrap. Veko Group mbështeti këtë garë argëtuese […]

Equos Resort

Është kënaqësi të prezantojmë një nga projektet e këtij sezoni me Equos Resort, aquaparku më i madh ne rajon. VEKO, përmes kompanive më prestigjoze europiane ofron në tregun shqiptar dysheme(decking), të cilësisë së lartë  brenda të gjithë standardeve dhe çertfikimit që kërkon një produkt ekologjik.EPW,është dyshemeja ideale për tu vendosur pranë ujit dhe rreth pishinave […]

25-vjetori i Vekos 26.01.2019

Veko shënoi 25-vjet në treg, 25-vjet eksperiencë, 25- vjet histori suksesi. Udhëtimi i gjatë 25-vjeçar nuk ka qenë i lehtë, por me mbështetjen e klientëve tanë, bashkëpunëtorëve besnikë dhe stafit të kualifikuar, ne jemi përballur me çdo sfidë. Ky 25 vjetor u festua në një mbrëmje gala, ku morën pjesë stafi i kompanisë shumë prej […]

Training Day by VEKO

     Prof.Dr. Georgeos Dalos Drejtues i Kontrollit Cilësor Produkte të Drurit | Mobilje |Konstruksioneve prej Druri SEMINAR-TRAJNIM ”Tregtim Druri  |Përpunime Druri | Ndërtime Druri” Trajnimi u mbajt më datë 25 dhe 26 Shkurt 2020, ora 10:00-14:00, pranë ambjenteve te kompanisë Veko. Trajnimi u udhëhoq nga eksperti Prof.Dr Georgeos Dalos, Drejtues i Kontrollit Cilësor për […]

  • 1
  • 2
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X