Voskopoja Trail Running

Wild-Run. Voskopoja Trail Runing.12 Shtator 2021 Një garë për të gjitha kategoritë, plot energji, e ndërtuar në atë mënyrë ku ju mumd të vraponi në zonën historike të Voskopojës dhe të shijoni natyrën. Kënaqësi që jemi suportues të këtij eventi dhe falenderues ndaj organizatorëve që japin më të mirën ndaj komuniteti.Le të vrapojmë të gjithë […]

DEROPOLI Run!

DEROPOLIRun-Gjirokastër, Sezoni 2 -të u përfundua, duke lënë pas emocione të jashtëzakonshme për tu ndjerë! Veko Group si gjithmone mbështeti këtë ngjarje argëtuese por në të njëjtën kohë edhe sfiduese për qytetarët.  Momente emocionuese, buzëqeshje dhe duartrokitje shoqëruan gjatë garën. Disa fotografike shkëputur nga #2ndDEROPOLIRun të cilat do ti mbajmë mend gjatë deri në verën […]

Veko Group-Green Energy

Mbrojtja e mjedisit është një nga filozofitë e Veko Group, ndaj  përpjekjet tona për ruajtjen e tij janë të vazhdueshme. Investimi i rradhës është në energjinë fotovoltaike, energjinë  e gjelbër dhe të rinovueshme. Përdorimi i burimeve nga uji, dielli,era, ndihmon në mbrojtjen e mjedisit nga ndotja, ndaj energjia e përfituar nga shfrytëzimi i këtyre burimeve është […]

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X