Veko Group-Green Energy

Mbrojtja e mjedisit është një nga filozofitë e Veko Group, ndaj  përpjekjet tona për ruajtjen e tij janë të vazhdueshme. Investimi i rradhës është në energjinë fotovoltaike, energjinë  e gjelbër dhe të rinovueshme. Përdorimi i burimeve nga uji, dielli,era, ndihmon në mbrojtjen e mjedisit nga ndotja, ndaj energjia e përfituar nga shfrytëzimi i këtyre burimeve është […]

Veko në Tirana Triathlon

Promovimi i sportit dhe aktivitet fizike të vazhdueshme, të cilat sjellin një mënyrë jetese të shëndeteshme, janë një përgjegjësitë shoqërore që VEKO GROUP e mbështet gjithmonë. Triathlon është një sport, që bashkon tre disiplinat sportive më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm, vrap. Veko Group mbështeti këtë garë argëtuese […]

Aplikacioni Veko

Veko app ju ofron informacione rreth formateve, ngjyrave dhe teksturave sipërfaqësore të cilat mundësojnë një lidhje unike midis një produkti real dhe prezantimit të produktit dixhital. Vizualizuesi i dhomës do t’ju vijë në ndihmë për të gjetur parketin e duhur duke përjetuar pamje reale  të ambientit tuaj vetëm me një klik. Ju mund të bëni […]

Projekti i Muajit – ”Montessori Tirana” (School)

”Arsimi është metodë baza e përparimit dhe e reformimit social”~ Xhon DjuiNdaj, jemi shumë krenar që Veko, me produktet e drurit, ka kontribuar në një qasje perëndimore si në infrastrukturë, ashtu edhe në konceptim në projektin e shkollës Montessori Tirana, duke dhene një shembull frymëzimi edhe për shkollat e tjera.Produktet e Vekos janë të çertifikuara […]

Equos Resort

Është kënaqësi të prezantojmë një nga projektet e këtij sezoni me Equos Resort, aquaparku më i madh ne rajon. VEKO, përmes kompanive më prestigjoze europiane ofron në tregun shqiptar dysheme(decking), të cilësisë së lartë  brenda të gjithë standardeve dhe çertfikimit që kërkon një produkt ekologjik.EPW,është dyshemeja ideale për tu vendosur pranë ujit dhe rreth pishinave […]

Rrjeti Laboratorik-QSUT

Tashmë, projekti “Rrjeti laboratorik” në QSUT, është përfunduar dhe ne si bashkëpunëtorë në këtë projekt, jemi krenarë që punimet jane kryer në përputhje me standardet më të larta që mjeksia kërkon.Ky  laborator i mbështetur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, zgjeron kapacitetet e testimit, me cilësi dhe siguri  për identifikimin e të prekurve nga COVID19.Shtresa e veshjes […]

25-vjetori i Vekos 26.01.2019

Veko shënoi 25-vjet në treg, 25-vjet eksperiencë, 25- vjet histori suksesi. Udhëtimi i gjatë 25-vjeçar nuk ka qenë i lehtë, por me mbështetjen e klientëve tanë, bashkëpunëtorëve besnikë dhe stafit të kualifikuar, ne jemi përballur me çdo sfidë. Ky 25 vjetor u festua në një mbrëmje gala, ku morën pjesë stafi i kompanisë shumë prej […]

Training Day by VEKO

     Prof.Dr. Georgeos Dalos Drejtues i Kontrollit Cilësor Produkte të Drurit | Mobilje |Konstruksioneve prej Druri SEMINAR-TRAJNIM ”Tregtim Druri  |Përpunime Druri | Ndërtime Druri” Trajnimi u mbajt më datë 25 dhe 26 Shkurt 2020, ora 10:00-14:00, pranë ambjenteve te kompanisë Veko. Trajnimi u udhëhoq nga eksperti Prof.Dr Georgeos Dalos, Drejtues i Kontrollit Cilësor për […]

  • 1
  • 2
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X