Trapeze Coffee Table

Sipërfaqja e secilit artikull do të ndryshojë në hije dhe strukturë. Sipërfaqet janë të dhëmbëzuara me qëllim, të gërvishtura dhe të lëna të ashpra; kjo shton pamjen unike të çdo artikulli individual.

SKU: 105156 Kategoritë: , , Tag:
Brandet: Versmissen
Product code MINCOF
Finish Mineral Coating with 2C PU topcoat
Frame Black Powder Coating
Material MDF Top and Iron Legs
Diameter (cm) 90
Height (cm) 40
Volume (m3) 0.07
Nett Weight (kg) 11.4

Përshkrim

Sipërfaqja e secilit artikull do të ndryshojë në hije dhe strukturë. Sipërfaqet janë të dhëmbëzuara me qëllim, të gërvishtura dhe të lëna të ashpra; kjo shton pamjen unike të çdo artikulli individual.