Eos Side Table

L0

Si një tabaka e vogël me lëvizje të shpejtë dhe karakter diskret.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Eos është një tryezë e vogël e përsosur për të qenë një shërbëtor mes kolltukëve dhe divaneve. Në versionin e rrumbullakët është mbështjellë në tre casters jashtëzakonisht të lehta dhe është tërhequr nga një dorezë e çmuar në dru pau ferro.