Small Table Surface

L0

Tavolina të vogla  të frymëzuara nga një pikturë nga Piet Mondrian dhe skulpturat e Donald Judd, të cilat ndërthurin materiale të ndryshme (dru dhe metal) dhe ngjyra saten dhe me shkëlqim.

137 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tavolina të vogla  të frymëzuara nga një pikturë nga Piet Mondrian dhe skulpturat e Donald Judd, të cilat ndërthurin materiale të ndryshme (dru dhe metal) dhe ngjyra saten dhe me shkëlqim.