Icaro Coffee Table

L0

Icaro bën një shtesë elegante në çdo dhomë me pamjen e saj të adaptueshme dhe minimale, duke qëndruar besnike ndaj karakterit të tij dallues dhe stabilitetit.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dinamizmi i kësaj tavoline kafeje rritet nga diapazoni i madhësive të disponueshme dhe larmia e përfundimeve. Icaro përshtatet në mënyrë të përkryer në çdo ambient të brendshëm.