The Golden Chair

L0

Nën një magji misterioze magjike, një karrige shkollore me pamje retro është zhytur në nektarin e artë të magjepsur, i cili largon ashpërsinë e tij dhe e këndon atë me një aureolë me shkëlqim.

57 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

A nuk është kjo një dëshirë tipike për kohën shkollore, ndërsa shikon nga dritarja dhe shpreson që të fillojë një përrallë? Karrigia e Artë mori një motër me kornizë të zezë në 2018, dhe të dy mund të vishen me një përzgjedhje të pëlhurave që përputhen me ambiente të ndryshme të brendshme.