Cabinet Colliers

Frymëzuar nga mobiljet tradicionale kineze , Kabineti Colliers karakterizohet nga një dizajn oriental që lejon bukurinë e interiorit tuaj të filtrohet.

SKU: 110602 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Frymëzuar nga mobiljet tradicionale kineze , Kabineti Colliers karakterizohet nga një dizajn oriental që lejon bukurinë e interiorit tuaj të filtrohet. Ky raft librash në stilin aziatik vjen në ngjyrë të zezë dhe katër rafte druri.