Wall Lamp Caruso

Për shkak të pamjes së tij skulpturore që të kujton një qiell-gërvishtës, Llamba e Murit Caruso nxjerr madhështi kozmopolite.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Për shkak të pamjes së tij skulpturore që të kujton një qiell-gërvishtës, Llamba e Murit Caruso nxjerr madhështi kozmopolite. Ky ndriçues modern urban përmban një përfundim prej tunxhi të cilësisë së mirë dhe vjen me një abazhur të zi drejtkëndor