Carpet Evans 200X300

Shtoni ngrohtësi në dyshemenë prej mermeri ose druri me Qilimin Evans 200×300 cm.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtoni ngrohtësi në dyshemenë prej mermeri ose druri me Qilimin Evans 200×300 cm. Retro me tërheqjen bashkëkohore, ky qilim njëngjyrësh është i punuar me dorë nga 85% grumbull leshi të Zelandës së Re dhe 15% grumbull viskoze. Ajo përmban një model goditës grek të simboleve katrore dhe rrethore në ngjyrë kafe dhe ngjyrë të bardhë në një sfond të zi të qartë.