Side Table Alba

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 111566 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Information Nickel finish | clear glass
Dimensione ø 40 x H. 72 cm

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake