Progetti Pure

L0

Një seri kolltuqesh, karrigesh, divanësh me dy vende dhe stolash në dru të fortë ahu, me këmbë të lëmuara ose të llakuara.

138 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një seri kolltuqesh, karrigesh, divanësh me dy vende dhe stolash në dru të fortë ahu, me këmbë të lëmuara ose të llakuara. Mbushja e ulëses dhe e pasme është në poliuretani dhe fibra. Tapiceria është prej pëlhure ose lëkure, plotësisht e lëvizshme.