90.20 Sofa

Divani 90.20 nga kompania Papadatos dhe dizajneri Nasos Papadatos.

Kategoritë: , Tag:
Brandet: Papadatos
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Divani 90.20 nga kompania Papadatos dhe dizajneri Nasos Papadatos. Siguron rehati dhe elegancë në shtëpinë tuaj.