Tray Marrakech 12 Tea Light

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 104719 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Dimensione CM: ø 70, 12 Pjesë

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake