Console Table Forsythe Piano

Rregulloni stilin e hapësirës tuaj të jetesës me një prekje klasike, me Kabinetin elegant Forsythe.

SKU: 109040 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Rregulloni stilin e hapësirës tuaj të jetesës me një prekje klasike, me Kabinetin elegant Forsythe. Ky kabinet i mrekullueshëm përmban një përfundim të zi piano dhe dy rafte të brendshme xhami pasqyre. Një model rrathësh të kryqëzuar formojnë një motiv tërheqës dizajni.