Paraiso Sofa

L0

Një lloj klasik i divanit me një shije të thjeshtë, thelbësore dhe elegante, e cila, falë vëllimeve të ekuilibruara, i përshtatet një larmie të mjediseve, madhësive dhe stileve dhe bën të mundur përdorimin e hapësirat në mënyrën më të mirë të mundshme.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Paraiso, me lëvizshëm tapiceri në pëlhurë ose lëkurë, kombinohet me poufë të rehatshëm, duke kënaqur plotësisht shijet e ndryshme dhe nevojat për rehati. Kujdes i veçantë është përdorur gjithashtu në pjesët e brendshme të divanit: këmbët mund të jenë në metal të lyer, në drur ose të veshur me lëkurë Capri.