Delano

L0

Zhytuni në relaksim: komod dhe bujar, vendi i butë dhe i mbushur me pendë i Delanos është i papërmbajtshëm.

99 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ftesuese dhe e sofistikuar, dizajni i saj duket i përsosur në mes të çdo dhome. Janë në dispozicion shumë rregullime modulare, duke furnizuar hapësira në liri të plotë për të shijuar plotësisht kënaqësinë e konvialitetit. Ekzistojnë dy lartësi të ndryshme të mbështetëses, si dhe dy thellësi të jastëkut të sediljes që mund të kombinohen në konfigurime krijuese, në të cilat njësitë e ulëta të rafteve mund të shtohen si mbështetëse të krahëve. Të gjitha vëllimet qëndrojnë në baza të mbuluara.