Atoll Sofa

L0

Emëruar pas formimit të koraleve B&B Atoll, sistemi i ri modular i divanëve nga Antonio Citterio, është një shprehje e rafinuar e një forme të ekuilibruar estetike dhe një stili bashkëkohor që është gjithashtu elegant. Sistemi është ndërtuar në tre platforma themelore – 190 cm dhe 240 cm, të dyja me thellësi 90 cm, dhe 130 cm me thellësi 140 cm – që plotësohen me elemente mbështetëse. Pjesëve u jepet edhe më shumë karakter nga një element mbështetës që do të vendoset ku të dëshironi, një mbështetës në dy madhësi – 65 cm dhe 90 cm – bashkangjitur me rripa lëkure. Ky aksesor mund të futet midis jastëkut të sediljes dhe strukturës së bazës për të siguruar një mbështetje shtesë ose të bëhet një mbështetëse ose mbështetëse mbrapa sipas dëshirës. B&B Atoll është një projekt dinamik me një aftësi vazhdimisht të freskët për t’u përshtatur me kompozime të ndryshme dhe për të krijuar lloje të ndryshme ulësesh, nga versionet informale të relaksit deri tek ato më zyrtaret e mundur me përdorimin e jastëkëve plotësues të shpinës.

212 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Emëruar pas formimit të koraleve B&B Atoll, sistemi i ri modular i divanëve nga Antonio Citterio, është një shprehje e rafinuar e një forme të ekuilibruar estetike dhe një stili bashkëkohor që është gjithashtu elegant. Sistemi është ndërtuar në tre platforma themelore – 190 cm dhe 240 cm, të dyja me thellësi 90 cm, dhe 130 cm me thellësi 140 cm – që plotësohen me elemente mbështetëse. Pjesëve u jepet edhe më shumë karakter nga një element mbështetës që do të vendoset ku të dëshironi, një mbështetës në dy madhësi – 65 cm dhe 90 cm – bashkangjitur me rripa lëkure. Ky aksesor mund të futet midis jastëkut të sediljes dhe strukturës së bazës për të siguruar një mbështetje shtesë ose të bëhet një mbështetëse ose mbështetëse mbrapa sipas dëshirës. B&B Atoll është një projekt dinamik me një aftësi vazhdimisht të freskët për t’u përshtatur me kompozime të ndryshme dhe për të krijuar lloje të ndryshme ulësesh, nga versionet informale të relaksit deri tek ato më zyrtaret e mundur me përdorimin e jastëkëve plotësues të shpinës.