Pace Sofa 225X210cm

Pace, është një koleksion i divaneve i ndërtuar për të rikrijuar atmosferën dinamike që frymëzoi emrin e tij.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pace, është një koleksion i divaneve i ndërtuar për të rikrijuar atmosferën dinamike që frymëzoi emrin e tij. Përshtatet me çdo ambient, ashtu si një veshje e ngushtë ose e lirshme, ideale për qytetin dhe për pushime, të ngrohta ose të lehta, të përshtatshme për çdo situatë, qoftë në verë apo në dimër, në Mallorca ose në Manhattan. Këmbë metalike në Black Chrome.