Sofa Freud

Me skajet e tij të rrumbullakosura dhe kurrizin e lakuar butësisht, divani i Freud ju fton të relaksoheni dhe të çlodheni.

SKU: 114465 Kategoritë: , Tag:
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim


Me skajet e tij të rrumbullakosura dhe kurrizin e lakuar butësisht, divani i Freud ju fton të relaksoheni dhe të çlodheni. Një përditësim bashkëkohor në një formë klasike,Ajo përmban këmbë të zeza dhe një tapiceri luksoze me gëzof.”