Paraiso Armchair

L0

Një lloj klasik kolltuku me një shije të thjeshtë, thelbësore dhe elegante, e cila, falë vëllimeve të ekuilibruara, i përshtatet një larmie të mjediseve, madhësive dhe stileve.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Paraiso, me tapiceri në pëlhurë ose lëkurë të lëvizshme,. kombinohet me poufë të rehatshëm, duke kënaqur plotësisht shijet e ndryshme dhe nevojat për rehati. Kujdes i veçantë është përdorur gjithashtu në pjesët e brendshme: këmbët mund të jenë në metal të lyer, druri ose të veshur me lëkurë Capri.