Stool Adonia

L0

Stolia Adonia është e veshur me kujdes dhe paraqitet në pëlhurë gri me guralecë për një plotësim të lehtë të skemës tuaj të dizajnit.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Stili elegant i tij përputhet si me klasiken ashtu edhe me atë modernen.