Febo Chair

L0

Familja Febo, e cila përfshin divane, kolltuqe, shezlong dhe shtretër, ka karrige në tre versione: e para ka përmasa klasike dhe jashtëzakonisht të rehatshme, e dyta zvogëlohet në cm 6 në lartësi në mënyrë që të shoqërohet me tryezat e çajit dhe e fundit ka një pjesë mbrapa të lartë dhe më shumë linja mbështjellëse.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Familja Febo, e cila përfshin divane, kolltuqe, shezlong dhe shtretër, ka karrige në tre versione: e para ka përmasa klasike dhe jashtëzakonisht të rehatshme, e dyta zvogëlohet në cm 6 në lartësi në mënyrë që të shoqërohet me tryezat e çajit dhe e fundit ka një pjesë mbrapa të lartë dhe më shumë linja mbështjellëse.Të gjitha karriget janë në dispozicion, në një material të vetëm të mbuluar me pëlhurë ose lëkurë me qepje të theksuar.