Pangea Chair

L0

Pangea është një karrige elegante që  ndërthur sofistikimin estetik dhe praktikën.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pangea është një karrige  në material plastik rezistent. Në dispozicion në pesë ngjyra, karakteristikë që e lejon atë të integrohet në mënyrë të përsosur në çdo konteksti i arredimit. I qëndrueshëm dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë, i rehatshëm, i lehtë, është i përshtatshëm për të përdorim të brendshëm dhe të jashtëm . Pangea është një vend i butë, por një me vija të forta, karakterizohet nga përmasa të ekuilibruara. Përmban dialog midis funksionalitetin dhe personalitetin estetik