Dining Chair Scribe Arm Dark Brass Greige

Zhytuni në stilin vintage të karriges së ngrënies Scribe me krahë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Zhytuni në stilin vintage të karriges së ngrënies Scribe me krahë. Frymëzuar nga mobiljet e artit deco të krijuara në vitet 1920 të zhurmshme, kjo karrige ngrënieje metalike me fije ari mat dhe tapiceri prej kadifeje gri është po aq e përshtatshme në dekoret klasike si në mesin e shekullit të 20-të dhe në interioret bashkëkohore.