Dragonfly

L0

Një gjest i vetëm, një lëvizje e shpejtë manuale, është gjithçka që është kërkohet për të transformuar këtë kolltuk relaksues, me këndshëm emër ndjellës, në një shezlong të rehatshëm dhe të lehtë longue me kthesa elegante.

143 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Baza rrotulluese është në dispozicion i kromuar ose i pikturuar; trupi, i bërë veçanërisht të rehatshme nga mbushja e ftohtë me poliuretani, është veshur me lëkurë, pëlhurë ose eko-lëkurë (plotësisht i lëvizshëm). Linja është e shpejtë dhe dinamike, plastike dhe i sinusuar, dhe mban firmën e stilistit të lindur në Egjipt Karim Rashid. Elegante dhe rastësore në të njëjtën kohë, Dragonfly it është një mobilje me personalitet të madh nga vjen ripunimi i formave të buta dhe tërheqëse për sytë tipike të