Dining Chair Willis Green Velvet

Nëse ju pëlqen stili retro, Karriget e ngrënies Willis janë krijuar për ju!

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Nëse ju pëlqen stili retro, Karriget e ngrënies Willis janë krijuar për ju! Këto janë karriget e përsosura të dhomës së ngrënies: të përmbajtura, elegante dhe shumë komode. Për më tepër, ato përshtaten me çdo stil të brendshëm, qoftë klasik apo bashkëkohor. Me një kornizë të zezë çeliku me një ndenjëse dhe mbështetëse në një tapiceri Savona prej kadifeje jeshile të errët, këto karrige ngrënieje vijnë në një grup prej 2