Only You

L0

Only You është një divan që tregon me krenari dy fytyrat e saj: një sedilje e lëmuar dhe lineare në kontrast me pjesën e jashtme të mbështetëses, e cila është hartuar me një model me shirita të marrë duke përdorur jorgan dekorativ vertikal.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Falë këtij përfundimi, Vetëm Ju është ideale për t’u vendosur edhe në mes të dhomës.