Delaz Sofa

L0

Delaz nga 10Deka është një koleksion mobiljesh për ambiente të jashtme të bëra nga alumini dhe që përfshin divan, kolltuk dhe tavolinë kafeje.‎

255 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Relaksimi i përsosur, me kthesat e tij të buta dhe të bukura, kornizën e tij të sheshtë ultra të qëndrueshme prej alumini.‎…‎. Thjesht shijojeni.‎
Delaz nga 10Deka është një koleksion mobiljesh për ambiente të jashtme të bëra nga alumini dhe që përfshin divan, kolltuk dhe tavolinë kafeje.‎