Erica Sofa

L0

Lehtësia dhe dizajni i tyre i bën ata idealë për ambientet publike dhe ato të banimit, duke shfaqur jastekë shpine për rehati ergonomike së bashku me forcë për përdorim në natyrë.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Lehtësia dhe dizajni i tyre i bën ata idealë për ambientet publike dhe ato të banimit, duke shfaqur jastekë shpine për rehati ergonomike së bashku me forcë për përdorim në natyrë. Kornizat e lyera janë të disponueshme në tre kombinime: kornizë alumini e pikturuar me të bardhë me gërshetim të fibrave polipropileni me ngjyra tortora, kornizë alumini të pikturuar me tortora me gërshetim të fibrave polipropileni me ngjyra tortora ose kornizë alumini e pikturuar me antracit me gërshetim të fibrave polipropilen me ngjyrë antracit.