Richard

L0

Richard është sistemi i ulëseve që dallon nga dizajni i tij i ekuilibruar bashkëkohor, me referenca në atmosferën klasike.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Richard është sistemi i ulëseve që dallon nga dizajni i tij i ekuilibruar bashkëkohor, me referenca në atmosferën klasike. Tematika e saj modulare është zhvilluar nga 76 elementë në dy thellësi: 93 cm për zgjidhje më formale dhe të përmbajtura, dhe 123 cm për kompozime më të mëdha dhe vende më informale. Fleksibiliteti ekstrem i sistemit dhe lehtësia me të cilën elementët e ndryshëm mund të montohen lejon që hapësira e jetesës të interpretohet në konfigurimet më të larmishme, nga zyrtare në më të relaksuar, me vende, stola, osmanë dhe shezlong. Diapazoni i gjerë i mbulesave, në pëlhurë me tone që përputhen ose profile të kundërta, dhe në lëkurë me profile në të njëjtën lëkurë, lejon një nivel edhe më të madh të personalizimit, duke ofruar zgjidhje monokromatike ose kontrastuese. Struktura theksohet nga një profil metalik në bazë, ose i pikturuar i zi i kromuar ose i lidhur me kallaji me plumb. Katër madhësi jastëkësh opsionalë (65×50 cm, 48×48 cm, 55×30 cm, 38×38 cm) rrisin rehatinë.