Mobius Armchair

L0

Elastike dhe e gjithanshme, karakteristika kryesore e Mobius është një formë mbështjellëse dhe variacionet e shumta në dispozicion.

282 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Baza e këtyre kolltukëve shkon si një rrip i vazhdueshëm: rripi i drurit ka një rol funksionues dhe estetik. Duket se e çliron ulësen nga pesha, sikur të notonte në ajër. Ekziston një shkallë e lartë e aftësisë artizanale e cila shprehet në përpunimin e lëndëve të para me cilësinë më të lartë, siç është elementi i lëkurës në të , me qepje të dukshme përgjatë skajeve të kryera me kujdes dhe pasion për të garantuar një objekt magjepsës.