Carpet Baldwin 2X3M

Me një model kyç grek, Qilimi Sapphire Baldwin 200x300cm i punuar me dorë ka një shkëlqim të bukur dhe është luksoz nën këmbë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me një model kyç grek, Qilimi Sapphire Baldwin 200x300cm i punuar me dorë ka një shkëlqim të bukur dhe është luksoz nën këmbë. Fibra e mëndafshtë e viskozës është një zëvendësim i përsosur natyror për mëndafshin e vërtetë.