Mera Pouf

“Seria e tavolinave të vogla me një karakter tërthor që ju lejon t’i kombinoni ato lehtësisht me divanet tradicionale dhe moderne.”

Kategoritë: Tag:
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

“Seria e tavolinave të vogla me një karakter tërthor që ju lejon t’i kombinoni ato lehtësisht me divanet tradicionale dhe moderne.”