Table Lamp Lorenzo

Me gjashtë topa qelqi kristal të qartë që spiralen poshtë kornizës së tij prej çeliku skulpturore, Llamba e Tabelave Lorenzo përmban një dizajn tërheqës

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me gjashtë topa qelqi kristal të qartë që spiralen poshtë kornizës së tij prej çeliku skulpturore, Llamba e Tabelave Lorenzo përmban një dizajn tërheqës. Kjo llambë tavoline me stil dhe bashkëkohore vjen me një përfundim të artë të lëmuar dhe një abazhur prej pëlhure të zezë.