Miss Pil Chair

L0

Pil është një koleksion i frymëzuar nga objekti që është simbol i butësisë, jastëku: zakonisht interpretohet si një aksesor, këtu jastëku luan rolin kryesor, i formuar dhe përshtatur për të krijuar një karrige që përcjell rehati dhe relaksim.

127 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Komponentët kryesorë të Pil janë jastëku i mbështetëses dhe jastëku i sediljes. Kjo e fundit përmban një palosje në mes, e krijuar për të gjeneruar një efekt mbështjellës që thekson fizikisht dhe vizualisht ndjenjën e butësisë.