Chair Polaris Ecru Velvet

Karrigia relaksuese Polaris është e veshur me tapiceri me kadife të fortë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Karrigia relaksuese Polaris është e veshur me tapiceri me kadife të fortë . Mbështetet në këmbë të zeza të forta dhe përmban një shpinë të lakuar elegante me detaje të qepura. Jashtëzakonisht komode dhe me shumë stil.