Frank Sinatra Chair

L0

Bëni në mënyrën tuaj me karrigen e stilit të lartë Frank Sinatra.

199 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Po aq ikonë dhe joshës sa adashja e saj, kjo kolltuk klasik i veshur me susta portokalli Haywood me mbështetëse të krahut të fluturave dhe jastëk të rehatshëm të sediljes do të jetë tërheqësi i dhomës suaj, dhomës së studimit ose dhomës së gjumit.