Filly Chair

L0

I lindur nga takimi i lumtur midis rrafsheve të lehta gjeometrike me një bazë të hollë dhe lineare, koleksioni Filly është një dëshmi e një dizajni kushtuar përsosjes dhe funksionalitetit estetik.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Në versionin e veshur tërësisht me pëlhurë, lëkurë ose eko-lëkurë, ajo tregon një fytyrë më të nënvlerësuar; në vend të kësaj, ajo zbulon një pamje më dinamike në variantin me këmbët metalike origjinale të dukshme.