Medley Table

L0

Medley është një tavolinë fikse moderne, elegante dhe eklektike, e përshtatshme për dhoma profesionale dhe private.

Kategoritë: ,
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

I pastër, i thjeshtë, vijat gjeometrike, që janë rigoroze dhe jashtëzakonisht elegante për një element mobilimi që është minimal, por i fortë dhe funksional. E përsosur për të jetuar, Medley është një tavolinë fikse moderne, elegante dhe eklektike, e përshtatshme për dhoma profesionale dhe private.