Table Inari

E frymëzuar nga një prej vendeve të shenjta më të rëndësishme të Kiotos, familja e mobiljeve Inari është e lidhur ngushtë me serinë Fushimi, duke ndarë të njëjtat rrënjë konceptuale dhe karakteristika kryesore të formës dhe stilit.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E frymëzuar nga një prej vendeve të shenjta më të rëndësishme të Kiotos, familja e mobiljeve Inari është e lidhur ngushtë me serinë Fushimi, duke ndarë të njëjtat rrënjë konceptuale dhe karakteristika kryesore të formës dhe stilit. Simetria, butësia, stili në detaje dhe pastërtia e linjës e bëjnë Inari një seri të karakterizuar nga forma elegante dhe të ndara. Punimi i përpiktë i drurit, i cili bluhet dhe kthehet, krijon një vazhdimësi të jashtëzakonshme midis sipërfaqeve si në prekje ashtu edhe në sy, duke nxjerrë në pah mjeshtërinë e vjetër që ka hyrë në prodhimin e tij.