RECIPIO DINNINGTABLE

L0

Të gjithë elementët kanë një majë në formë vaske që i ngjan një tabaka të lakuar. Recipio është në dispozicion në përfundimin e shellac në të zezë, të kuqe dhe soje.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Recipio, i lindur nga një element i projektuar për të vepruar si një tryezë afër, sot koleksioni përfshin një konsol, një seri tavolina me shumë qëllime të rrumbullakëta dhe drejtkëndëshe, një tryezë shkrimi me një sirtar dhe një tryezë ngrënie në dy madhësi të disponueshme në lisin gri, të krehur lisi i lehtë ose lisi i zi i krehur. Të gjithë elementët kanë një majë në formë vaske që i ngjan një tabaka të lakuar. Recipio është në dispozicion në përfundimin e shellac në të zezë, të kuqe dhe soje.