Soho Dining Table

L0

Një tryezë e madhe me vija të rrumbullakosura që luan në kontrast midis pjesës së sipërme me imazhin e saj të lehtë dhe shiritit të fortë të fortë, në krom të artë ose të zi, që është e varur midis këmbëve të saj.

140 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një tryezë e madhe me vija të rrumbullakosura që luan në kontrast midis pjesës së sipërme me imazhin e saj të lehtë dhe shiritit të fortë të fortë, në krom të artë ose të zi, që është e varur midis këmbëve të saj.