Lola Lamp

Përkufizimi i “hyjnores” nuk i afrohet përshkrimit se sa mrekullisht unik është Lola Lamp. Hije e saj është e gjerë me prani të madhe dhe ka nevojë për hapësirën që meriton.

Dimensions H75cm x DIA60.6cm
Product code VE1916

Përshkrim

Përkufizimi i “hyjnores” nuk i afrohet përshkrimit se sa mrekullisht unik është Lola Lamp. Hije e saj është e gjerë me prani të madhe dhe ka nevojë për hapësirën që meriton. Një artikull tjetër mahnitës nga Versmissen