Box Tortoise S

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 110260 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Nickel finish
Dimensione 19,5 x 10,5 x H. 6,5 cm

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake